Фирма БОНЕРО е основана през 1992 г., като през изминалите години се е утвърдила не само като вносител и доставчик на висококачественни продукти, но и като екип от специалисти способен да окаже необходимото и своевременно техническо съдействие на своите клиенти. Предлагайки на пазара своите продукти – ние на първо място предлагаме ноу-хау и технология и чак след това самия продукт.

Екипа на БОНЕРО вярва, че изграждането на качествен краен продукт е възможно единствено и само при оптимизация съобразена със специфичните условия и особености при всеки клиент.

Бонеро ЕООД е представител и вносител за България на фирмите: Akzo Nobel Chemicals и техните търговски марки: Elotex, Bermocoll, Expancel и др, както и на фирмите: ЕОС Group – Белгия, OUVRIE – Франция, Porawer и Jeluwerk – Германия, PolyOne, Flint GROUP NarrowWeb, Kimflor, Capway Group , Knnuben , Tolsma , Struik – Холандия, EURO-Jabelmann Landmaschinen – Германия, Kiremko, Allround и др.

Фирмата разполага с модерни складови бази в районите на гр. София и гр. Пловдив, като извършва и доставки със собствен транспорт до всички точки на България.