За нас

Фирма БОНЕРО е основана през 1992 г., като през изминалите години се е утвърдила не само като вносител и доставчик на висококачественни продукти, но и като екип от специалисти способен да окаже необходимото и своевременно техническо съдействие на своите клиенти. Предлагайки на пазара своите продукти – ние на първо място предлагаме ноу-хау и технология и чак след това самия продукт.

Екип

Екипа на БОНЕРО вярва, че изграждането на качествен краен продукт е възможно единствено и само при оптимизация съобразена със специфичните условия и особености при всеки клиент.

Вносител

Бонеро ЕООД е представител и вносител за България на фирмите: Akzo Nobel Chemicals и техните търговски марки: Elotex, Bermocoll, Expancel, ЕОС Group, OUVRIE, Porawer, Jeluwerk, PolyOne, Flint GROUP NarrowWeb, Kimflor, Grimme, Tolsma-Grisnich, Rijk Zwaan, Sorma, Greefa, Urbinati, Weremczuk, Ferrari Construzioni-Meccaniche, Kiremko, JJ Broch, Ferm O Feed, Meristem, Holland Farming и др.

Фирмата разполага с модерни складови бази в районите на гр. София и гр. Пловдив, като извършва и доставки със собствен транспорт до всички точки на България.

Имате нужда от помощ в отглеждането на нова земеделска култура?

БОНЕРО разполага с екип от специалисти, които ще ви помогнат от момента на избор на посадъчен материал, до крайния етап на пакетиране на вече готовия продукт за продан.